Undervisning

UNDERVISNING, 2023 (forår)


Jeg starter et aftenhold i plantetegning i feb./marts 2023 i Århus. Derudover laver jeg en endagsworkshop i akvarel i København, som ligger d. 25 februar 2023. Du kan læse begge holdbeskrivelser her nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så send mig endelig en mail på frkzinar@hotmail.com.

Undervisningen tager afsæt i min egen praksis som udøvende kunstner samt min efterhånden store erfaring som lærer.

AKVARELWORKSHOP d. 25 februar, Kbh

På holdet undervises i akvarel, med fokus på teknikken lavering, hvor akvarelfarven påføres i lag og billedet opbygges af transparante farveflader. Sidst på dagen, vil vi også komme omkring teknikken vådt-i-vådt, hvor arbejdet med farven er friere og mere organisk.

Målet med dagen, er at opnå en fortrolighed og mestring af de lidt drilske og meget smukke akvarelteknikker og hovedvægten i undervisningen ligger på teknik og metode. At få en fortrolighed med farve er også et mål i kurset og vi kommer omkring farvelære. Holdet er for alle niveauer, men det vil være en fordel at have en smule kendskab til akvarel eller lignende teknikker (eller at være velsignet med tålmodighed og gåpåmod). 

Inkluderet i prisen er ark med beskrivelser og instruktioner i de teknikker og øvelser vi laver på dagen, så du kan arbejde videre hjemme.

Du skal selv medbringe materialer. Når du tilmelder dig, vil du få tilsendt en materialeliste. 

DATOER OG TIDSPUNKT

Lørdag d. 25 februar kl. 9.00 – 16.00.

STED

Undervisningen foregår i lokalet hos Silent Mind Circles som ligger Ved Slusen, 2300 Kbh.

PRIS

Pris 1050,-PLANTETEGNING, vinter/forår 2023 HOLDET ER OVERTEGNET

I  februar og marts afholder jeg et kursus i at tegne forårets første planter og blomster. 

Gennem enkle instruktioner og registreringsøvelser træner vi de grundlæggende forudsætninger for at kunne tegne. 

På workshoppen arbejder vi med stregen og den enkle linje. Vi fokuserer på at omsætte de former, vi ser i planterne‚ til præcise gengivelser på papiret. 

I løbet af kurset vil du opleve, hvordan verden åbner sig for dig, når du tegner den. Tegning er en måde at udvide dit syn på og få en større forståelse for den verden, der omgiver dig. Når du tegner en plante, ser du pludselig en masse detaljer og former, som du normalt ikke lægger mærke til. 

Vi tegner planter og blomster hver gang, men alle øvelser styrker dine generelle tegnefærdigheder og holdet er derfor oplagt for dig som ønsker at blive bedre til at tegne. 

Holdet er for både øvede og uøvede.
DATOER, TIDSPUNKT OG LOKATIONER


Mandag d. 20 februar
Mandag d. 27 februar
Mandag d. 6 marts
Mandag d. 13 marts
Mandag d. 20 marts

Undervisningen foregår mellem kl. 17.30 – 19.45 og finder sted på Samsøgades Skole i centrum af Århus. Det er muligt at parkere på skolens parkeringsplads, hvis du kommer i bil.
PRIS


Pris pr. hold 1750,-
TILMELDING OG BETALING


Du melder dig til ved at skrive en mail til mig (med navn, adresse, mail og tlf-nummer) til frkzinar@hotmail.com, hvorefter jeg vil sende dig en faktura med betalingsoplysninger. 

Holdene fyldes op efter først til mølle princippet og tilmelding er bindende. Der er plads til 14 på holdet.