Undervisning

UNDERVISNING
2023 (forår/sommer)

D. 27 april er jeg hyret ind til at lave en workshop i plantetegning på Den Hirschsprungske Samling. Det foregår mellem kl. 17.00 – 20.00. Du kan læse om indhold her. Billetter kan købes her.

D. 29 april er jeg hyret ind til at lave en heldagsworkshop i tegning på AROS i Aarhus. Du kan læse om dagen og indholdet her. Det koster 250,- og billetter kan købes her.


Jeg har oprettet et ekstra plantetegningshold som starter op d. 1 maj. Det kan du læse om her nedenfor. Skriv endelig på frkzinar@hotmail.com, hvis du har spørgsmål eller vil tilmeldes.

PLANTETEGNING, forår/sommer 2023

I  maj/juni afholder jeg et kursus i at tegne planter og blomster. 

Gennem enkle instruktioner og registreringsøvelser træner vi de grundlæggende forudsætninger for at kunne tegne. 

På workshoppen arbejder vi med stregen og den enkle linje. Vi fokuserer på at omsætte de former, vi ser i planterne‚ til præcise gengivelser på papiret. 

I løbet af kurset vil du opleve, hvordan verden åbner sig for dig, når du tegner den. Tegning er en måde at udvide dit syn på og få en større forståelse for den verden, der omgiver dig. Når du tegner en plante, ser du pludselig en masse detaljer og former, som du normalt ikke lægger mærke til. 

Vi tegner planter og blomster hver gang, men alle øvelser styrker dine generelle tegnefærdigheder og holdet er derfor oplagt for dig som ønsker at blive bedre til at tegne. 

Holdet er for både øvede og uøvede.DATOER, TIDSPUNKT OG LOKATIONER


Mandag d. 1 maj
Mandag d. 8 maj
Mandag d. 15 maj
Mandag d. 22 maj
Mandag d. 12 juni

Undervisningen foregår mellem kl. 17.30 – 19.45 og finder sted på Frederiksbjerg Skole i centrum af Århus.PRIS


Pris pr. hold 1850,-TILMELDING OG BETALING


Du melder dig til ved at skrive en mail til mig (med navn, adresse, mail og tlf-nummer) til frkzinar@hotmail.com, hvorefter jeg vil sende dig en faktura med betalingsoplysninger. 

Holdene fyldes op efter først til mølle princippet og tilmelding er bindende. Der er plads til 14 på holdet.